Monday, July 20, 2009

ღ ro0mate ku ღ


eheh..kaLo bosan ske lakS update bloG~
so entry kaLi ni paSaL ro0mates aku~
haha..1st skaLi nak gtau dorG neh pOn otak giLe2 gakS~
suke dibaHan n suke membaHan..hahaha!!
~shirO~
die ni duLu mase aku kenaL die part1..baik je~
cam maLu2 kucenG..sOpan jew~ [ayat membodek weh]
orGnye tggi cikit jew...tp die ske nak up dari orG Len~
means..die nak die sorG je yanG tggi bandinG ngn yG Len~
but in fact..aku La yanG tinGGi dari dorG..haha!!! wekS!!
hee..kaLo time orG dah tido..sore die La yanG bisinG~
makLomLa...orG da ade pakwe..ehekS!! [market ko jat0h da]
biLe pakwe die koL..ntah ape citer yanG besh..nnti die geLak sorG2~
kuat Lak tuhh..hahahahahaha..oppSss...terkantoii lak!
heee..sorry shiro..tp besh La kwn ngn die..sportinG~
~piekO~
die ni Lak sal0 jerk ngn shirO..dari part1 lagikS~
orGnye cam lembOt cikit ah...ehekS!! lembot ke??
die ni La salO kene buLi..kene baHan..hahaha!!
"abanG"...."sabaH"..."degree"...."B.A.C.C"....
hah!! tu ayat yanG paLing sensitip baGi die~
wahahahahhahaha..pieko..alamak aku trtuLis kat bloG lakS!!
elehhh..tp skaty aku laaaa....bloG aku~!! haha..
die ni pOn ok2 gakS Laa..xbnyk kerenaH~
ehekkSs...
~tehO~
die ni LakS cmne nak citer eh??
die pon ok gakS..die ni La yanG saLO aku pnjm BERUKband tu~
hahaa...maceh tehaaaaaaaaaaaaaa sbb bG aku pnjm beruk~
hee..die ni pOn xbnyk sonGeh gakS~
smpai skanG neh die mencarik chentaa...skandaL xyah La~
sbb dah bnyk...kui3...die nak carik chenta sejati w0o..
sesape yanG berminat meh la cntc aku~ wahahahahaha!!!
amp0onn tehaa...hek3...
p/s : sbanyer ade LaGi kwn2 Len..tp skanG neh aku rapat ngn dorG~
makLomLa...ro0mate kan..doLu aku mase part2 dok sensoranG jew~
aku konGker biLek tu tok aku sorG jew..
naseb La biLek tu utk 2 orG nyer jew..kecik x kecik La~
tu La sbb biLe part3 neh aku ngn dorG~
acctually bkn sebiLek..tp dah aku hari2 tidO biLek dorG~
so aku cam aGGap dorG neh ro0mate aku La..
wehh koranG kaLo bace ni...ngaku x aku neh ro0mate??
heee....biLek dok 4 orG..tp kitranG dok 6 orG..hahaha!!
xpe2...kite kan idOp muafakat...kan kan kan kwn2??
hee..tu je la kot nak citer..tuLis bloG kat Library..
usha2 abG ensem..tp xde...huhhhh kuciwa~
endS~

6 comments:

LiBra GurLz said...

hahahaha...
TERMINAT ko x de ke???
hahahaha...
kteorg m'ngaku dowh ko roomate kteorg...
shera ckap dye mmg x KSAH..
hahahahaha...

ღ miSz_aLya ღ said...

wakakakaka...maceh la yer ro0mate ku sekalian~
hehehehhee..mowah2..
ho0..TERMINAT aku xdela dlm neh~
xde pix n xde info pasal die~
hak3..

nmz_7890 said...

alyaa
nak masuk senarai tuh jugakkk
huahahahahaha

SaRaH NoRDiN said...

perghh best nyer ramai roomate..even bkn real roomate..cam sarah ni roomate ade sorang je..lg sorang tu sarah anggap roomate gak sbb sll tido same2 ^_^ ngeeee

EMIRism said...

btol ckp munee..nk join ..haaha

ღ miSz_aLya ღ said...

wahahhahaha...amboii emirr~
xde2..ni dak2 gading ehh~
dak mulu xlehhhh~
:P