Thursday, July 30, 2009

ღ haha!! thx frenS ღ





haha..firSLy nak uCap thx 4 all my fwEnz!!
hee..sbb wiSh beday aku..even ade yanG trLmbt~
tapi xpe..korG wiSh pOn aku dah apy dah~
hoho..aku terharu dowh nGan kwn2 kat kC~
smpai ade yanG kene siLent meyh!!
wakakakkakakaka..cian atie, cinG, ijatt nGan cupid~
korG sumer SENGAL!! SENGAL yanG meLampau..hahaha!!
hee..aku terharu La sbb atie print screen benda ni~
sO..aku ape LaGi, cipLak laaaaaaaa..hahahhaa!!
amp0on atie!! aLya curik benda neh..hahah..
yeLa..kan time tu aku xmsOk kC pOn..so aku cipLak jeLa~
ade yanG nak baLinG teLo0 seyh!! perGhhhhhhh!!!
naseb La aku xde kat dePan korG kan..wakakakkakaak!!
cam happeninG je korG time neh, tp yG beSh biLe korG kene siLent!
wakakakkakakakakakka..nape La xkene siLent smpai berjam2 kan..
wahahahahahhaa..ho0..disebaLik korG citer2 saL beday aku neh..
aku ternampak sumthinG new La kat kC tuh.... ABGDUDE!!
fuiy0ohhhhhhhhhhhhhhh...abgdude dah Leh baGi kuiz seyh!!
perGhhh..baru je baPe hari xmaSok kC..dah macam2 bnd ader kan..
huhu..anD xtrLepas gakS..nick Nurraida..kak dadih!! anda kantoiii~
hoho..thx aGain kwn2..syG korG sesGt!! tapi xde ke pezen tOk aku??
hahahha...kiddin..okLa tu je nak tuLis kaLi neh..wendu korG!!
hee..daaaa...endS~ :))

3 comments:

SaRaH NoRDiN said...

huhuhuhuh alyaa.
sorry taw sarah x tunggu kat kc..
mlm tu sarah ada emergency case T_T

ღ miSz_aLya ღ said...

hahahhaa..xpela sarah~
sarah wish p0n dah ok dah~
hehehe.. :)

shazrul hakim said...

erk?
tak suke nengok..yang wane putih purple tuh...asikkk txt die jew/.....
amponnnnnnnnnnnnnnnn