Saturday, July 18, 2009

ღ 1st timE ღ

AssaLamualaikum~ ^_^
hoh0..pestime nak wat bloG..cam teruja lakS!!
tapi xtau lakS nak cite ape..haha!!
aku ade sumer ..Myspace, Friendster, Tagged, Hi-5, Blog je xde~
ni la pestime nak create bloG neh..haha!!
sumer mmber aku ade bloG, aku je yg ketinGGaLan ngn bloG neh~
mase part2..kos Interpersonal Communication, lect sOh wat bloG~
oLeh sebab xtau nak wat bloG, aku wat endah xendah je pasal bloG~
dah wat tapi xde pape pOn yanG aku update kat bloG tu~
naseb la aku xrepeat kos Interpersonal Communcation tuh..huhu!!
hee..xpe2..nnti aku akan c0ba mahir2kan dlm bloG neh~
so..smpai sini jela nak tulis..hek3..jmpe lagi~ daaa... :)

2 comments:

nmz_7890 said...

yeahh
alya ada blogg
boleh singgah selaluuu
hehe
update tauu
:))

rockmetaller said...

assalamualaikum...wat blog yg cun dan menarik ek...nt i follow...=)