Thursday, September 10, 2009

ღ atuKkk.. ღ

assaLamuaLaikum..
berita sediH yanG baru aku dapat dari mAma~
disampinG orG Len meriaH sambut tarikH 090909~
Lain puLa cerita di sebeLah keLuarga mAma~
mAma baGitau kami teLah kehiLanGan atuk~
atuk teLah meninGGaLkan kami pada tarikh 090909~
aku sedih sebab xdapat jumPe atuk buat kaLi terakhir~
sebeLum ni mmG aku tau atuk dimasukkan hospitaL~
mAma aku gitau atuk aku ade saKit buaH pingganG~
mAma dan adik beraDiknye yG Len bergiLir2 jaGe atuk~
pakLong aku pun sanGGup baLek meSia dari switzerLand~
sebab die dapat tau atuk aku sakit and masuk hospitaL~
maksu aku pLak xdapat balek dari LondoN sebab ade masaLah lain~
aku tau paSaan maksu aku cmne, same nGan aku sebab xdpt jmpe~
abaH nGan anGah teruS baLek kampunG lepas doranG abiS keje tadi~
hari raye makin dekat..aku rase mmG raye kaLi ni xkan meriaH~
atuuuuukkk.........adik sedih xdapat jumpe atukk..
lepaS ni adik dah xdapat laGi nak hidanGkan atuk makan~
xdapat LaGi nak cium tanGan atuk biLe baLek kampunG~
xdapat LaGi nak dengar atuk pggiL adik "yaa"..
xdapat LaGi nak tgk atuk bagi makan kucinG biLe time mkn~
xdapat Lagi nak tgk sume tu....atukk...atukk...atukkkk....
atuk meninGGaLkan kami jam 10.15 mlm, 090909~
semoGa roH atuk dicucuri rahmatt..
adik sayanG atukk..sayang atuk man..
AL-FATIHAH...ATUKKU OSMAN..

10 comments:

sarah al -idrus said...

sedih,,,semoga rohnya dicucuri rhmt..

riDiCulOuS said...

Takziah alya..
Semoga alya dan keluarga tabah dengan pemergiannya..
Takziah lagi sekali...
Orang doakan alya kuat....

Nini said...

kehilangan menjelang kegembiraan mmg akan merenggut seluruh semangat yg ada..

Al-Fatihah..

Moga roh atuk kamu dicucuri rahmat Allah dan dipermudahkan perjalanannya di dunia sana..

minTanG_teLip2 said...

takziAh siS . . NAMoO cedeh2 Auw~

Management Consultant said...

Jangan bersedih, teruskan berdoa agar rohnya di tempatkan di kalangan orang2 beriman

http://doaassyifa.blogspot.com

ღ miSz_aLya ღ said...

thx kawan2..

MiSsyLiLy said...

takziah atas kehilangan atok kamuu...
Al Fatihah...

SaRaH NoRDiN said...

takziah alya..jgn cedih2 yee...be strong .....al-fatihah buat atuk alyaa...smg roh nya dicucuri rahmatNya dan d tempat kan d kalangan org beriman..
aminn

liny honey said...

takziah alya..tabah la ye..
redha.Allah lbh syg'n arwah.

nza said...

salam takziah utk al-ya skluarga.. mmg sedih trutama dh dekat raye nih..moga tabah..