Wednesday, October 14, 2009

ღ rinDu bayanGan.. ღ

Rindu Bayangan
Artist:
Jay Jay, Feat: Slam

Bila kukenang
Ku renung gambar wajahmu
Kisah yang lalu tak akan berulang lagi
Lupakan saja
Cerita lama
Usah di rayu pada yang tak sudi

Janganlah dinanti pada yang telah pergi
Hanya luka lamakan berdarah kembali
Kini kecewa
Tidak terkata
Mengapakah itu disebut lagi

Apalah yang hendak dikata
Sudah suratan takdir menentukan
Oooh... inilah ragam manusia
Manis di bibir
Pandai bermain lidah

Berputar-putar membelitkan kata-kata
Hanya linangan airmata yang menitis
Pada bayangan
Di angin lalu
Membisikkan kata rindu bayangan

** wow..besh tak laGu ni??
beSh kan..same cam paSaan yanG aku raSe skg..
nape kite mesti memerLukan satu sama Lain?
dan mengapa mesti kite kecEwa untuk sesuaTu?
uhh..menGapa..menGapa dan menGapa..
tu je La kot untuk menGisi bloG ni..
sekian.. :(

11 comments:

Nini said...

windu sape..??

nape boldkan usah dirayu pada yg tak sudi..??

err..

byk tny tak..??

MiSsyLiLy said...

ermm... nak reply soklan dr nini bule tak?? :)

~@k1 is @utuMn!~ said...

owh~
rindu kt cpe neyh???

arnamee said...

Salam.

alolo. tennagkan hati..
rindu pada yg sudi:)

zan-xray said...

huhu lagu rupanya..
merindui bayangan sapa tu??

ღ miSz_aLya ღ said...

haha..rindu pada org yg tak sudi la
time die ssh kite ngn die..
time die senang die buang kite..
:(

sayeJAJA said...

weii.
aku nanges kang
hahahahaha

ღ miSz_aLya ღ said...

nangis?
haha..jaa..da bnd betul..
tu la namenye LELAKI..
:)

SaRaH NoRDiN said...

kita dicipta berpasangan ..
ingat..rusuk kiri lelaki adalah wanita..kah kah kah

riDiCulOuS said...

pikir pasal lelaki sampai mati tak abis...baik pk pasal mekdi...kenyang sikit

ღ miSz_aLya ღ said...

wakakakakka sarah~
hee..bia la...
g MAM sama itu laki~
shit~!!

woii cing..ko mkn je..
bln 11 turun kL woi~!!