Friday, March 19, 2010

ღ DIA ღ

hai..aSsaLamuaLaikuM~
haRi ni teRasa nak uPdatE bLog..
bLog nie La tmpat aku meLuahkan peRasaaN..
haRi ni aKu ade cLaSs..BEL312..
taPi fikiRan aku koSong..nothinG!
aku seDey..aku haMpaa..aku keCewa..
DIA..dia yg aKu tunGGu seLama niE maSih dGn pRinsip yg sama..
pRinsip unTuk tiDak BERCINTA..
taPi peNah je aKu naMpak die in rELationship!
but nOw maYbe die nGn aWek die da taDe joDoh..
so aku daPat taw doranG da cLash..
aku inGat ade La haRapan unTuk aKu nGn dia..
taPi.......die caKap mak diE da piLihkan caLon untuk die..
how coMe?? die caKap die taNak berciNta..taPi nape adE caLon??
nTahLa...kaDang2 aku teRfikir mcm oranG boDoh je tunGGu DIA..
taPi die tAk perNah nak harGai..die tAw aku tunGGu die..butttt........
kaLo tAk suka caKap jeLa..taYah La buat aku cAmnie..
aku ni jeNis yanG susaH nak Lupekan seseoRang yanG aku syG..
taPi...sekaLi aku da beNci, seLamanya aku akaN BENCI..
haih..ntaHLa...aku da tataw nak buAt aPa..
hoPe adE caLon yanG "BAEK" untUk aku di maSa akaN datanG..
untUk si DIA..ketaHuiLah seLamanya naMa awAk tetaP dihaTi..
sayA berDoa seMoga awAk baHagia dGn piLihan caLon tu naNti..
sekiaN untUk coreTan yanG meraPu..
saLam..

5 comments:

apiih said...

setianyer die ngn si DIA...hihihi

SaRaH NoRDiN said...

alya jgn menanti lg..
let him be!!!!!!
laki mmg jahat..!!
harap2 calon mak dia pilih tu x membahagiakn dia..baru padan muka!!

Anonymous said...

forget about guy,
just focus on ur study..
jgn rendahkan maruah kita..
sebab kita ni not beautiful enough...

sayeJAJA said...

sabar alya.
everything happens dengan sebab..
jangan sedey2!

Nazz@Purple said...

thank komen awk kat blog sye..

erm..sy rase sy paham ar..tp percaya la ada hikmahnya..kalo seseorg tu milik kita..suatu hr nanti dia akan jd milik kita..tiada apa akan menghalang..kalo tidak..jgn mencuba dan berharap lagi..1 pintu tertutup..banyak lagi pintu lain yg terbuka.lebih kurang cam tu la..teruskan berdoa..hanya Allah yg tahu apa yg terbaik utk kita.