Wednesday, November 25, 2009

ღ naPe.. ღ

assalamualaikum..
haih..lamenye xupdate blog..
hari ni free..leh la nak merepek kejap..
nape..nape..nape hrni aku rase lain..
nape aku rindukan die..nape aku teringatkan die..
smlm..aku usha mespes die..tgk pix2 baru die..
xberubah..still tetap same mcm dulu..
aku usha plak mespes awek baru die..
terpampang muke die kat dpn tu..nape..nape..
nape mesti aku bukak mespes die tu..
nape jugak mesti kau online time tu..
bukan kau selalu hide status online kau ke ha?
nape mesti semalam kau online time aku online jugak?
aku bace semua komen2 kau ngn awek kau..
nape mesti kau pilih die..nape..nape..nape..
tak sangka..1st hadiah aku bagi kau..
dan tu jugak la last hadiah dripada aku..
aku rindukan kau..rindu sangat2..
aku pasti mesti aku takkan jumpe kau lagi..
abg bob pun aku dah tak dapat cntc..
die la selama ni tempat aku mengadu pasal kau..
nape mesti abg bob kenalkan kau kat aku?
nape..nape..nape...
aku sayang kau sangat2..tapi ini balasan kau..
ym..kau online..aku online..
tapi aku tak pernah tegur kau lagi selepas kite putus..
dan selepas aku tahu bahawa BULAN awek baru kau..
dulu..kau susah kau berhenti keje..aku tetap dgn kau..
aku tak kisah pun kau macam mana..
sebab aku tahu aku sayang kau sgt2 mase tu..
tapi..lepas kau dapat keje golf kau yang gaji beribu tu..
kau terus buang aku..kau campak aku..
sampai hati kau..umi..umi kau aku anggap mcm umi aku..
aku belikan die kain sarung..segala masalah kau aku dengar..
segala-galanya..tapi bile kau dah senang kau campak aku..
mungkinkah sebab BULAN tu tua daripada kau..
kau terus campak aku? yer..mungkin..mungkin juga..
mungkin juga sebab kau dah tau BULAN tu taste kau..
aku rindu kau..bodohnye aku..
sampai gambar kau aku ambil curik2..
aku hide gambar kau kat lappy aku..
sebab aku tahu, kawan2 aku akan marah kalau dorg tahu..
tapi apakan daya..aku terlalu merindui kau..
bodohnya..bodohnya mencintai org yang tak pernah nak hargai..

mood : kecewa teramat + rindu + sedeh..
enD~

17 comments:

sayeJAJA said...

alya..

jangan laa down2 sgt
sumtime pasaan mcm nih normal
esp bila apa yg disayang tade dgn kita dah
tapi kite kene think +ve
maybe ade org laen yang dabel triple baek dpd dea tuh..
maybe ade sumone yg boleh syg kita lebey dr kita syg dea
boleh bimbing kita
boleh betulkan kita kalau kita salah,
boleh ade dgn kita 24/7
boleh paham kita

rileks laa sis ea.ea
soal ati ngan pasaan nih kene rilek2 aje
hee.

aku doakan ko dpt jodoh yang terbaek wokk
heheheee

ailebyu kakak posmen!
:))

ღ miSz_aLya ღ said...

erkS?
akak posmen??
jaja!! aku nak tny sumthin ni~~~~~~~

riDiCulOuS said...

sabar ekh...tu je..tak leh ckp byk3... nnti ada je tesalah ckp...sigh

Noorlaila Mohamed Nor said...

be strong :)

ABC_tarik said...

hey alya...

jgn pk sal cintooo

lek2 jeee

abg kan ade..

wink wink

SaRaH NoRDiN said...

be strong girls!!!..mmg perasaan rindu tu akan datang ..itu normal.....tp cubalah alya kenangankan lagu alya sendirik....alyah=x mungkin kerna sayang ....

kau telah jauh..jauh dariku tiada ruang d hati buatmu.namun harus ku akui ada ketika d minda kau menjelma kembali.....


bgitu hidup ini tiada yg abadi yg patah tumbuh yg ilang berganti..
hayatilah lagu tu...

lagu tu la penguat sarah ..

ღ miSz_aLya ღ said...

haih..
mengapa ini semua harus berlaku..
apakah ini semua kerna diriku..
:(

sweet octeBer said...

boubou,
aku fham apa yg ko rsa..
aku pown penah rasa gak..
heee
aku x mrah lah kalo ko nak simpan picha dye..
aku pown ada gak picha "DYE" aku..
heee..
aku pown rindu kar a*****..
tpi nak wat mcmne..
hehehe..
kte kna troskan idop ngan hapy..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...sesuangguhnya cinta itu buta....

BuLaN iTu aKu said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

haii lya... saya nak kwan ngn awak dengan lebih rapat boley..
jgn salah paham ... saya perempuan..
saya cuma tertarik dengan kisah awak.. itu je...

Anonymous said...

lya.. plz reply my meseg.. plizzz...

BuLaN iTu aKu said...

salam alya.saya bulan.. firstly.. saya nak mintak maaf dengan awak.. kehadiran saya di blog awak ni bukan untuk menyakiti hati awak... jauh sekali nak cari gaduh dengan awak.. saya cuma nak awak dengar ape yang saya nak sampaikan....

masa saya couple ngn Downut saya tak tahu dia penah couple ngn awk..
serius.. saya jujur..
lepas tu saya ada terjumpa komen awak kat myspce dia.. saya mula tertanya2.. lalu saya paksa dia cerita segalanya...
dia cerita... start pada ari itu.. saya berusaha cari awak.. dan skung saya dah jumpe blog awak...
maafkan saya sekali lagi...
saya tahu.. semuanya salah downut..
downut tak ptot buat awak mcam tu..
saya perempuan.. saya paham perasaan awak macam mana... saya berharap dan merayu sangat.. saya nak kwan dengan awak... tak salahkan kalau kita jadi kawan..
ni no fon saya 0139896457/0149051583/0129519418
plizzz... saya merayu sekali lagi.. sila hubungi saya...
saya betul2 ikhlas.. sebab ada hal penting ingin saya katakan pada awak... saya betul2 merayu.. saya tunggu meseg dari awak.. wasalam

puteri said...

jgn brsedih...
pasti ad yg lbh baik utk alya..ya..

puteri said...

hyati lagu alyah,
tak mungkin kerana sayang...

u got it!

smile... peace!! :)

||Cik Aida|| said...

hye there.. saya tak kenal awak.. awak pon tak kenal saje.. im just blog walking and found ur entry.. it is touched... deep in my heart..

i know, i shoudnt said 'i know how u felt rite now' coz it sounds ridiculous to u.. am i rite?

but, some one somewhere is made for u.. a better person from this one maybe.. it just a matter of time

and a good phrase from my lecturer "he doesnt know what he is losing by losing you"..

chill girl :) life do have ups and down.. :)

pisey said...

kuat girl!